Headerbild

Ronneby BF

Ronneby Bågskytteförening

Information!

2024-08-28 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Hejsan alla!

Söndagen den 8e September flyttar vi in bågskytteträningen i sporthallen igen! Det börjar tyvärr bli för mörkt på kvällarna nu.

Träningstider kommer vara som följande (Samma info som ni hittar på https://ronnebybf.se/traningar)
Torsdagar kl. 17:30-20:30. Då finns alltid tränare/instruktörer på plats fram till kl. 19:00, efter det gäller egen träning för erfarna skyttar.
Det är tränarna som avgör när en skytt är erfaren nog att skjuta utan tränare. Vi tränar även på söndagar kl. 12:00-15:00. Då finns alltid tränare/instruktörer på plats fram till kl. 13:30.

Vi har även fått plats att stå på Gudahagens Vikingamarknad i Näsum och vi behöver frivilliga som vill vara med och låta folk prova på att skjuta för en slant som sen går till klubbkassan. På länken kan ni läsa lite om regler kring klädsel osv för dem som deltar på marknaden. https://www.gudahagen.se/?page_id=1914
Låt inte reglerna kring klädsel vara avskräckande, vi hjälps åt och löser det som behövs. Den som har tillgång till passande kläder får gärna ta med sig dem. Kanske känner ni någon ni kan låna kläder av?

Länkar också ett schema, anmäl er gärna genom att klicka på länken och skriv in ditt namn på de tider du vill vara med på. Du kan också öppna filen som bifogats och svara på detta mail med dag och tid så fyller jag i åt dig. Det är helt ok att anmäla sig på endast ett tillfälle om man bara kan den tiden.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1gBPNHIERhrLyhH7VhnPvq8F0tJgy6v0BkM2gigh5mWc/edit?usp=sharing

Adress

Ronneby Bågskytteförening c/o Mats Brindsjö Gärestads Bygata 11 372 97 Ronneby

Kontakt

ronneby.bagskytte@gmail.com http://www.ronnebybf.se Mats Brindsjö 0706-683850

Drivs med KlubbenOnline

Logga in